Yrityssiivoukset räätälöidysti

Yrityssiivoukset räätälöidysti

Yrityssiivoukset räätälöidysti

Liiketila- ja toimistosiivous Kemin ja Tornion alueilla

Toimistosiivous tapahtuu toimestamme aina ammattitaidolla. Kun tila on siisti ja puhdas, myös työntekijät viihtyvät paremmin ja tilassa on mukavampi työskennellä. Toimistotilojen siivouksesta on mahdollista räätälöidä juuri sellainen ratkaisu kuin yrityksesi tarvitsee. Asiakkaan kanssa suunnitellaan aina yhdessä esimerkiksi siivouskertojen tiheys, tehtävät toimenpiteet ynnä muut asiat jotta paikat pysyvät taatusti puhtaana. Isommat siivoukset onnistuvat suursiivouksen yhteydessä. Kysy lisää!

Liiketilan siivous osa asiakashankintaa

Pölyiset hyllyt ja sotkuinen lattia tekevät asiakkaan olon epämukavaksi, jolloin liiketilassa vietetty aika jää lyhyeksi. Mitä pitempään asiakas viihtyy yrityksesi tiloissa, sitä suuremmat tulevat olemaan hänen ostoksensa. Liiketilan siivous onkin syytä nähdä osana asiakashankintaa ja asiakasviihtyvyyttä. Siivouksen sisällöstä ja ylläpidettävästä puhtaustasosta ja ajankohdasta sovitaan erikseen.

Siivouspalvelut

  • Yrityssiivous
  • Toimistosiivous
  • Porrassiivous
  • Yleiset siivouspalvelut
  • Komennusmiesten asuntojen siivous
  • Vahaukset ja vahan poistot
  • Ikkunan pesut

Siivos aina tapauskohtaisesti

Siivous sanana on kaikille tuttu, mutta kohteet ja tarpeet ovat aina tapauskohtaisia. Siksi räätälöimme palvelumme aina asiakkaan tarpeisiin sopiviksi.

Pyrimme pitkäkestoisiin ja toimiviin asiakassuhteisiin, sillä jokainen asiakkaamme on meille kunnia-asia. Tarvitessanne teemme kuitenkin myös kertaluonteisia siivouksia.

Kun yrityksenne kaipaa siivouspalveluja, kuten liike- ja toimistosiivouksia, älä epäröi vaan ota meihin yhteyttä!

Yhteystiedot

Maksi Siivous Oy

Kiertotie 11

95230 MAKSNIEMI

MAKSNIEMI

0400 694 377

info@maksisiivous.fi

www.maksisiivous.fi

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse